fbpx
En mørkhåret smilende ung familiekonsulent siddende ved siden af en mand med mørkt fuldskæg.

Vil du være en del av vårt team?

Vil du være en del av vårt team?

Vil du være med å gjøre en forskjell for sårbare familier?

Da bør du velge Memox!

Memox er en arbeidsplass med kompetente og ambisiøse medarbeidere som ønsker å gjøre en forskjell for utsatte familier. Vi legger vekt på høy profesjonalitet, engasjement og kvalitet i alt vi gjør. Vi ser på mangfold som en styrke og er opptatt av å være en arbeidsplass med flat struktur.

Vil du bli familierådgiver for Memox?

Ønsker du å ta veiledningsoppdrag for landets mest fargerike, multietniske, engasjerte og beste arbeidsplass? Da er kanskje dette noe for deg.

I Memox er vi spesialister i multietnisk tiltaksarbeid rettet mot sårbare familier. Vi tilbyr veiledning på 40 språk, og innsatsen foregår alltid på det språket familien mestrer best. Per i dag samarbeider Memox med kommunene/bydelene i Oslo og Viken, samt flere andre kommuner rundt omkring i landet. Våre miljøarbeidere og familieveiledere utfører målrettet endringsarbeid, etter mandat og tiltaksplan fra barneverntjenesten. Vi tilbyr blant annet familieveiledning, miljøterapi, mentorordning, akutt familieteam, støttekontakt, oppfølging av ungdom på ettervern, skolevegring, samt tilsyn under samvær. Vårt hovedfokus er alltid barnets beste!

Vårt hovedkontor er på Rosenholm, men våre veiledere jobber i store deler av Østlandet, samt flere kommuner på Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge. Som konsulent hos oss har du stor frihet til å legge opp egen arbeidshverdag, i form av hvor i landet du ønsker å ta oppdrag, hvilke typer saker du ønsker å jobbe med, samt hvor mange timer i måneden du ønsker å jobbe.

 

Arbeidstid: Oppdragsbaseret

Lønn: Etter avtale

Har du noen spørsmål, må du gjerne ringe daglig leder Nadja Ben-Shams på nr. 489 56 936. Søknad og CV sendes per e-post til nab@memox.no.

Søkere må ha førerkort klasse B og disponere egen bil. Søknader vurderes fortløpende.

Søg

LUK